Våra tjänster

SYSTEM & APPUTVECKLING

Vi hjälper er att optimera och förbättra er organisation med egenskapade system för avancerade processer och databaser för alla typer av enheter – stationära som mobila.

Webbutik & OPTIMERING

Att starta en ny e-handel kan vara svårt! Vi hjälper er med både marknadsföring och uppbyggnad eller vidareutveckling av er e-handel med fokus på hög konvertering och sökmotoroptimering.

SPELUTVECKLING & GAMING

Vi hjälper er att ta fram mobil- och datorspel som fungerar på alla enheter och över internet. Med fokus på kvalité bygger vi fantastiska spel och platformar utefter våra kunders designmallar.

Marknadsföring på internet

Vi hjälper er att komma igång med digital marknadsföring på platser så som Facebook och Google. Med våra statistiska analyser och målsättningar maximerar du möjligheterna med den budget du satt. Vi kan även sköta er sociala media!

Bild för Google och Facebook tjänster

Grafisk design & Tryckprodukter

Vi gör allt från webbdesign till reklamblad, logotyper och grafik till tryck, så som banderoller, t-shirts och mycket mer. Hos oss får du alltid upp till tre revisioner på grafiskt arbete – vilket gör att vi kan garantera att du blir nöjd.